Thursday, April 3, 2008

FW: [Palace Mail Hungary] Palace Hírlevél 2008.04.03

http://www.chillout.hu/palace/3/Palace_header_U23D_3_HEAD.JPG

Moziműsorok:   Westend | Mammut | Mom Park | Campona | Duna Plaza | Lurdy Ház | Pólus | Óbuda
Kossuth | Nyíregyháza | Kaposvár | Kecskemét | Tatabánya

Kedves Hírlevél Olvasó

Nagy érdeklődéssel fogadták a U2 Vertigo koncertfilm digitális 3D változatát a Palace Westend moziban, a nézők visszajelzése alapján olyan koncertélményben lehet részük, melyet egyszer mindenkinek érdemes látnia. Nézze meg Ön is a U23D-t!http://www.chillout.hu/palace/3/u23d_palace_CL_nezo2.jpg
A Streetdance - Step Up 2. című film zenével, míg a Róka és a gyerek egy kedves barátság történetével bűvöli el ezen a héten a mozilátogatókat. Ezen kívül a Palace Mammut műsorán látható még a francia színésznő, Julie Delpy (Mielőtt felkel a Nap, Mielőtt lemegy a Nap) első rendezése, a 2 nap Párizsban, mely egy francia lány és egy amerikai fiú kapcsolatáról szól. Másik színész rendezését is megtekinthetik a héten, Sean Penn legújabb filmje, az Út a vadonba Christopher McCandless igaz történetét mutatja be, aki 22 évesen útra kelt, hogy bejárja a világot, s ezáltal megismerje önmagát.
A film a Palace Kossuth, Mammut és MOM Park mozikban látható.
Folytatódik 1+1 kedvezményes akciónk, így ha Ön hétvégén két teljes árú jegyet vásárol nálunk, egy kupont adunk ajándékba, melyet a következő héten visszatérve hozzánk két félárú jegyre válthatnak be. Jegyvásárlása mellé most pontokat adunk ajándékba, melyeket Büfékártyájukra ragasztva büféinkben használhatnak fel. Kávézóink a széles kínálat és a kellemes környezet mellett április 3-ától négy héten át különféle kedvezményekkel várják Önöket.


Kérjük, hogy észrevételeit, javaslatait ossza meg velünk a mail.hungary@palacecinemas.hu címen.

Jó szórakozást kívánok!
Tibay Boglárka

 

http://www.chillout.hu/palace/3/Palace_header_U23D_3_LINE.JPG

 

Streetdance - Step Up 2

színes feliratos amerikai zenés film, 98 perc, 2008
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
rendező: Jon Chu
szereplők: Briana Evigan, Robert Hoffmann, Will Kempe, Tony Devon


http://www.chillout.hu/palace/3/step2.jpgEleven utcai táncok, amelyben mozgásba lendül a test, felforrósodik a szív és szárnyra kap a képzelet. Új diák érkezik a marylandi művészeti iskolába: a lázadó Andie (Briana Evigan) megpróbál beilleszkedni új közösségébe, miközben arról álmodozik, hogy baltimore-i utcai táncosokkal dolgozhasson. Közben az iskola legnagyobb reménysége, Chase (Robert Hoffman) új kihívások után kutat, ezért létrehoz egy táncegyüttest, mellyel benevez Baltimore legnagyobb, legkeményebb utcai táncversenyére. Chase beveszi a csapatba a tehetséges Andie-t is, akitől ugyan egy világ választja el, a győzelem érdekében mégis kénytelenek megtalálni a közös hangot és mozdulatokat. Andie két világ - elit táncos-társai és az utca szabadsága - között őrlődik, s ahogy egyre forróbbá válik körülötte a levegő, rá kell jönnie arra, hogy építhet hidat a szerelem és lojalitás, a függetlenség és a karrier között... Mert csak így találhatja meg helyét az életben.

 

http://www.chillout.hu/palace/3/Palace_header_U23D_3_LINE.JPG

A róka és a gyerek

színes magyarul beszélő francia filmdráma, 92 perc, 2007
korhatárra tekintet nélkül megtekinthető
rendező: Luc Jacquet
szereplők: Bertille Noël-Bruneau, Thomas Laliberté, Isabelle Carré


http://www.chillout.hu/palace/3/roka.jpgA tíz év körüli kislány a gyönyörű francia hegyek lábánál él egy parasztházban és egy reggel, mikor iskolába indul, egy vadászó rókát pillant meg. A rozsdás természetesen kereket old, amint meglátja, de a kislány ellenállhatatlan vágyat érez, hogy újra lássa. A gyerek hónapokon át járja a vidéket, hogy a róka rejtekét megtalálja, így rengeteg kalandot él át. Mikor végre az állatot megtalálja, úgy közeledik hozzá, mint egy kutyához szokás. Ez azonban komoly tévedés, hisz a róka vadállat.

 

http://www.chillout.hu/palace/3/Palace_header_U23D_3_LINE.JPG

 

http://www.chillout.hu/palace/3/ncsv_B1_v1.jpg

 

http://www.chillout.hu/palace/3/Palace_header_U23D_3_LINE.JPG

http://www.chillout.hu/palace/3/Palace_header_U23D_3_LINE2.JPG

 

No comments:

Post a Comment

Please comment as you wish.